miércoles, 24 de mayo de 2017

VIATGE A NARA

Fa quatre anys que el meu marit i jo vam anar de viatge al Japó, només puc dir coses bones d’aquest país, però us vui explicar sobre tot el dia que vam anar a visitar el poble de Nara.
Nara va ser l’antiga capital del Japó, y encara avui conserva l’esperit del Japó tradicional en molts dels seus carrers, las seves construccions i sobre tot, la seva gent.
Com amant dels animals lo que més em va agradar de Nara va ser el seu parc, on centenars de cérvols volten al seu aire, lliures i feliços! Sobre tot, recomano comprar- lis menjar en algun del puestos que hi ha repartits pel parc, es molt divertit, et persegueixen i el donen suaument amb el cap per que li donis aquestes galetes que hi venen.


Després de donar-li de menjar als cérvols continuem passejant pel parc, on vam gaudir de tots els preciosos jardins i temples que hi ha, en molts d’aquests jardins vam veure petits llacs amb el seu peix típic, la carpa koi.

Dins del parc de Nara vam visitar el temple Todaijii, famós per la estàtua del Gran Buda i per la gran porta Nandai-mom, el buda del cual us deixo també una foto, es espectacular, grandiós! En un dels extrems del parc está la pagoda de cinc pissos del temple Kofukuji, una pagoda impresionant. 

Com a resum si podeu algun cop a la vida, visiteu Japó. 

Us deixo també el mapa al google maps amb més fotos i la ubicació de tot el que us he explicat. 

https://drive.google.com/open?id=1KFUFWG07Tm6tytxvp5ksfvDmIAk&usp=sharing

I també us deixo una gravació meva amb una petita anècdota! ;)

https://soundcloud.com/ariadna-silva-carolo/viatge-a-nara


Salutacions. :)

1 comentario:

  1. Hola Ariadna, em sembla super interessant en poble que recomanes, Nara, m'encanta la cultura Japonesa, i ja que dius que en aquet petit paradís es conserva la cultura, m'encantaria poder anar.
    Poder passejar pels jardins i visitar els seus magnífics temples a de ser una sort. No dubto que el meu proper viatge sigui a Japo i gràcies a tu, t'asseguro que visitaré aquest antic paradís.
    Moltíssimes gràcies per l'informació i espero que continuïs comentant els teus viatges.

    ResponderEliminar

EL MEU VIATGE SOMIAT A NOVA ZELANDA Uns dels meus viatges somiats és a l'illa de Nova Zelanda , una illa molt aïllada geogràficam...