sábado, 3 de junio de 2017

EL MEU VIATGE SOMIAT A NOVA ZELANDA


Uns dels meus viatges somiats és a l'illa de Nova Zelanda, una illa molt aïllada geogràficament, el que li dóna una fauna i una flora espectaculars. 
La icona nacional de Nova Zelanda i un dels meus animals preferits és el Kiwi, no em digueu que no és moníssim!! 

Resultado de imagen de animal kiwi

A Nova Zelanda hi ha tant per veure, com per exemple, les coves il·luminades per milers de "glowworms" que no deixen de ser milers de cucs luminescents, o també descobrir la cultura maorí a la geotèrmica Rotorua...

Aquí sota us deixo una sèrie de webs que m'han semblat molt interessants per fer un bon viatge a Nova Zelanda, us deixo també una petita descripció de cadascuna de les webs.


1. En aquesta web explica'n com viatjar a Nova Zelanda, en concret el temps i el clima (per escollir el millor moment per anar-hi), la moneda, l'accés a internet al país, zona horària i també per agafar els bitllets: 



2. En aquesta web ús explica'n 50 coses a veure i fer a Nova Zelanda, com per exemple si ets un fan del Senyor dels Anells, visitar els escenaris de les pel·lícules que es van rodar allà. 



3. I per últim us deixo el blog d'una parella que va viatjar per Nova Zelanda durant un mes, no hi ha res millor que saber l'opinió, dubtes i dificultats de gent que ha gaudit d'aquell magnífic país. 



Desitjo que tot això us serveixi d'ajuda com m'ajudarà a mi quan i vagi que espero que sigui aviat. 

Petons! ;)

3 comentarios:

  1. Bon dia!

    M'ha agradat la teva entrada al blog, no savía que les coves il·luminades eren a Nova Zelanda, així què ara hem queden pendents de veure!

    Tampoc savía que s'hi va rodar la famosa saga del Senyor dels Anells.

    ResponderEliminar
  2. Hola Ariadna!
    Em sembla molt interessant i em dona una mica d'enveja. Sobre tot perquè ja m'has donat un altre pista i referència per viatjar a un lloc com Nova Zelanda. A mi personalment la cultura maorí sempre m'ha cridat molt l'atenció per això ja tinc un motiu més per anar-hi!
    Ens veiem si el destí vol per Nova Zelanda, encara que sigui en somnis per el moment!!

    ResponderEliminar
  3. Hola, he trobat molt interessant el teu blog, he descobert moltes coses després de llegir el teu blog. Nova Zelanda fa somiar en un lloc exòtic i alhora sensació de ser molt llunyà. Espero que algun dia pugis complir el teu somni.

    Salutacions

    ResponderEliminar

EL MEU VIATGE SOMIAT A NOVA ZELANDA Uns dels meus viatges somiats és a l'illa de Nova Zelanda , una illa molt aïllada geogràficam...